MMA in Schiedam! Echte Street Fight

Mma Street Fight

Mma – Maar Dan Gericht Op Een Straat Situatie

Meer dan 90% van alle straat gevechten gaat naar de grond. Wees niet één van die mensen die het grondgevecht negeren. Leer de effectieve MMA technieken en tactieken van ons moderne trainingsprogramma voor het grondgevecht op straat.
Wedstrijd MMA is geëvolueerd rondom wedstrijdregels. Wij gaan uit van een straat situatie waar je tegenstander wel kan bijten, krabben en naar je ogen zal steken en zelfs misschien gewapend is. MMA Street Fight, is bij ons een onderdeel van de Wing Chun lessen.

MMA Street Fight in Schiedam

Alle Free Fight en Kooi gevechten hebben de martial arts wereld gedwongen om te herzien wat werkelijk gevechtswaarde heeft. Wereldwijd wordt nu wel erkend dat het grondgevecht een noodzakelijk onderdeel van de training van elke all-round gevechtskunstenaar is.

Je wordt gedwongen op zijn regels te vechten en als je dat niet kunt heb je een heel groot probleem. Dus een basis kennis hier van is onmisbaar als je een all-round gevechtskunstenaar wilt zijn. Daarom is het grondgevecht een vast onderdeel van onze trainingsprogramma. Kom het een keer mee doen en ervaar dat het behalve nuttig ook nog ‘s leuk is om te doen.
 

MMA Trainen in Schiedam? Gebruik Wing Chun voor het staande gevecht!